Bahçeşehir Süleyman Demirel İlkokulu

Vizyon: Çağdaş eğitim ve öğretmen anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimsetmek. Bilimsel gelişmeleri rehber kabul etmek. Kaliteli, kişilik sahibi ,ülkesini seven, misyonu belli nesiller yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirerek onları bir üst öğrenim basamağına ve hayata hazırlamak temel misyonumuzdur.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Bulunmamaktadır
Saatler: 08.00 - 18.10
Servis Bilgisi: 28 servis aracıyla servis hizmeti sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: İFET(İlkokullarda Fiziksel Etkinlik Turnuvası), Geleneksel Çocuk Oyunları (Seksek, Mendil Kapmaca, Yakantop) Futbol (Erkek), Futsal (Erkek), Basketbol (Erkek), Voleybol (Kız).
Bilimsel Etkinlikler: BİLSEM sınavlarına katılan ve BİLSEM´ e yerleşen öğrencilerimiz bulunmaktadır. BİLSEM´ e yerleşen öğrencilerimize Destek Odası Eğitimi sağlamaktayız. TAZOF tarafından düzenlenen Oyuncu Beyinler Yarışması ve Akıl Oyunları(Q-Bitz, Pentago, Küre, Mangala, Equilibrio) yarışmalarına bireysel ve takım olarak katılım sağlıyoruz. Kanguru Matematik sınavına tüm sınıf düzeylerinde, Kanguru Fen sınavına 3-4. sınıf düzeyinde katılım sağlıyoruz. Derece elde eden öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları: İstanbul´u Okuyorum Projesi, İstanbul Veli Akademileri Projesi, Sıfır Atık Projesi, Umudum Öğretmenim Projesi, Bir Harf Bin İstanbul Projesi, eTwinning Projeleri.

WEB - https://bsdemirel.meb.k12.tr

Adres - Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Şehit Polis Gaffar Okkan Caddesi, No 16 Başakşehir / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri - Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi Şehit Gaffar Okkan Cad. No:16 Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Hizmet Binası karşısı Başakşehir/İSTANBUL

Ulaşım Otobüs ve minübüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İstanbul Merkezine 35 km, ilçe merkezine 22 km uzaklıktadır. Bahçeşehir´in merkezindedir.